Toolkit OR/PVT

Het actief opleiden van werknemers is belangrijk om de kwaliteit van het werk op niveau te houden. De wereld om ons heen staat niet stil en ook in de Metalektro wordt het werk steeds complexer. De ontwikkeling van nieuwe kennis en vaardigheden is belangrijk om het werk goed uit te laten voeren. Daarom hebben werknemers in de Metalektro volgens de cao-afspraken recht op 2 opleidingsdagen per kalenderjaar

Waarom deze campagne?

Lang niet alle werknemers zijn op de hoogte van het recht op 2 opleidingsdagen. Actieve promotie attendeert werknemers op de mogelijkheid om een opleiding te volgen. En dat is weer goed voor de bedrijfsvoering; geschoolde werknemers vergroten de productiviteit, werken met meer plezier en zijn efficiƫnter. Kortom, opleiden werkt!

Toolkit: zeg het voort!

Om deze boodschap kracht bij te zetten, is er zowel online als offline promotiemateriaal ontwikkeld. Download hieronder de digitale middelen of vul het bestelformulier op deze pagina in om flyers zonder kosten bij te bestellen.

Vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief of over de inhoud van de campagne, neem dan contact op met uw contactpersonen bij de vakbonden.

Gratis

Vraag de flyer aan

Naam (*)
Verplicht veld
Organisatie
Invalid Input
Mailadres (*)
Invalid Input
Adres (*)
Verplicht veld
Postcode (*)
Verplicht veld
Plaats (*)
Verplicht veld
Aantal (*)
Verplicht veld